Projectinrichting

Elk inrichtingsvraagstuk begint met een kop koffie. Of thee. In ieder geval met een goed gesprek. Want een ruimte inrichten, dat is echt maatwerk en elke keer weer anders. Wanneer je een echt prettige werkomgeving wilt creëren, werken wij via de Wave Principe:

 

Inrichten met Wave

Om in een stadium een succesvolle wave te maken, is het van belang dat iedereen samenwerkt om de wave te perfectioneren. Bij bedrijven die hun huisvesting en inrichting onder de loep nemen, is dit niet anders: Management, Facilitair, IT en Arbo hebben allen hun eigen wensen wat tot een passend geheel moet komen. Deze wensen inventariseren wij en brengen wij samen tot  een succesvolle Wave.

Het Kantoor NA Corona

Flexibel, duurzaam, circulair en volledig van u.

dat gaan wij doen met:

BOW

play_cabana

WINI CABANA

csm_sedus_selab_edesk_impressionen_2_0df7b0e39c_ioiaqj

SE LABS

CellPods Gallery_new7

ROOMS

Het Biophilic
Design kantoor

Architect Amanda Sturgeon verteld hier over de vele voordelen van Biophilic design. Wat is het  effect op de mens en hoe kan dit meer geïntegreerd worden op kleine en grote schaal?

 

 

Met biophilic design brengen wij buiten naar binnen. Sinds de pandemie heeft men weer contact met de natuur en weet men de waarde van het buitenleven weer, namelijk dat het goed is voor het ontladen van stress en geeft het weer energie aan je body, mind and soul

Wat onze klanten zeggen: