Hybride werken en oplossingen voor het nieuwe kantoor

hybride kantoor

Hybride werken

Na een periode van thuiswerken zien we dat steeds meer werknemers een combinatie tussen thuis en kantoorwerk prefereren. De hybride workplace is het nieuwe werken. Een kantoorruimte die de combinatie van thuiswerken en kantoormeetings combineert. Maar dat brengt uitdagingen met zich mee want het oude kantoor is nu inefficiënt. In deze vierdelige nieuwsbrief nemen we je graag mee in de innovaties op gebied van de hybrid workplace. We vertellen je meer over de veranderingen van akoestiek, de uitdagingen van een flexibel dynamisch kantoor en de zorg voor optimale thuiswerkplekken.

Het kantoor werkt niet langer

Ons kantoor is te groot geworden! Bij veel bedrijven merken wij nu dat werknemers zo’n 60% op kantoor werken en 40% vanuit huis. Nu de functie en capaciteit van de huidige kantoortuin meebeweegt met deze nieuwe trend zien we dat er steeds vaker problemen ontstaan.

 • De akoestiek verslechterd drastisch. Omdat er minder mensen zijn is er minder tegengeluid waardoor werknemers nu meer afleiding en prikkels kunnen ervaren. Dit kan zelfs resulteren in fysieke en mentale klachten.
 • De huidige functionaliteit is vaak te statisch. Mensen komen naar kantoor om te ontmoeten, geïnspireerd te raken en te brainstormen. Het kantoor is niet langer voor statisch gebruik maar vereist een dynamisch en multifunctioneel interieur.
 • Grote lege ruimtes geven een onveilig gevoel. Werknemers voelen zich vaak ongemakkelijk in wat eerst nog een prettige kantoortuin was.

Er is meer behoefte aan:

 • Kleinere ruimtes
 • Team zones
 • Concentratieplekken en focus
 • Ontmoetingsplekken
 • Brainstorm zones met dynamische opstellingen
 • Kort overleg in sfeervolle zones
 • Transitieplekken
 • En natuurlijk goede koffie!

Dit alles wil niet zeggen dat er meteen een grote verbouwing moet plaatsvinden. Er zijn namelijk betere oplossingen die meer flexibel, duurzaam en circulair zijn.

Maak kennis met Rooms:
Een vrijstaand modulair room-in-room systeem. Waarmee flexibiliteit, akoestiek en atmosfeer centraal staat. Creëer in weinig tijd effectieve ruimtes die multifunctioneel zijn. Met eindeloze uitbreidingsmogelijkheden, een eigen klimaatsysteem en optimale akoestiek. De meest innovatieve circulaire oplossing voor uw nieuwe moderne kantoorruimtes. Het systeem vereist geen enkele structurele verbouwing en is volledig vrijstaand.

De Acoustic Rooms Modular en Acoustic Rooms Set-collecties zijn samengesteld uit een selectie van geluidsabsorberende en geluidsisolerende ontwerpelementen, elk zorgvuldig ontwikkeld om een ​​nieuw tijdperk van ruimteconcepten te definiëren. Het exclusieve assortiment is akoestisch geoptimaliseerd tot in perfectie en biedt meerdere functies. Denk aan; zelfstandige werkplekken, vergaderruimte of vergaderruimte in grotere kantoorruimtes.

Met het ruime aanbod aan modules, oppervlakken, verbindingen en kleuren, is de esthetische waarde ongekend en draagt ​​het bij aan een grote verscheidenheid aan rooms-in-rooms voor ongestoorde gesprekken, rustiger werken en ontspannen meetings.

Naast deze voor de hand liggende voordelen: werkt de Rooms als effectieve geluidsabsorptie die het geluid vermindert wanneer strategisch geplaatst.

Neem contact op met eens van onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden voor op uw nieuwe hybride kantoor.


Rooms SET is een volledig vrijstaand room-in-room systeem waarbij er effectieve zones ontstaan die de concentratie en focus op kantoor bevorderen. Met de keuze tussen verschillende afwerkingen en uitbreidingsmodules is de Rooms SET geschikt voor vrijwel elke ruimte.
Met de akoestische Rooms FLOW zijn de mogelijkheden eindeloos. Afwerking en uitvoering is volledig aanpasbaar en voor elke ruimte bestaat er een geschikte Rooms. Met optimale akoestiek, een eigen ventilatiesysteem en lichtplan onderscheidt Rooms zich van andere aanbieders.