Lookbook

Ga direct naar...

Werkplek

winea_startup_02_sazw0u-transformed

SINGLE DESK

Vrijstaande bureaus, met opties zoals; hoogte instelbaar, slinger verstelbaar en electrisch verstelbaar.

Arca_bureau_2x_180x80_sak3q7-transformed

DUO DESK

Benches, hebben als voordeel dat er geen teen meer nodig is. dit bespaart ruimte en zijn ideale Team opstellingen.

Nova_bureau_200x100_pdwijn

DIRECTIE

De naam zegt het al, een meubel wat meer body heeft, strakkere afwerking en grotere maten te verkrijgen.

DESIGN

Design meubels, diverse award winning stijlen. strak afgewerkt, mooie materialen en voorzien van de laatste snufjes.

WINEA_FLOW_A-Fuss_Besprechung_pwoura-transformed

BENCH / TEAMTABLE

Team tafels zijn grote opstellingen waar het de bedoeling is om in teamverband makkelijk te kunnen werken.

Vergaderen

Flexibel en teamvergaderen

Het Hybride kantoor vraagt om meer ontmoeten en effectief gebruik maken van je ruimte. Met Sedus Se:Labs wordt hier invulling aangegeven. de mogelijkheden zijn groot; team meeting, brainstorm, social meeting, class room en meer!

Booths & pods

BOOTHS

vergader opstellingen die akoestisch gedempt zijn voor meer privacy.

Buzzinest-buzzispace-11-transformed

PODS

Pods zijn kleine opstellingen, waar je kan bellen of geconcentreerd kan werken.

De Movi is uit!

“Een vergader / eettafel stoel die echt lekker zit, dat is waar ik naar op zoek was.

Vanuit mijn ergonomische achtergrond is de Movi stoel zo ontworpen dat de zit net iets hoger is dan standaard en de rugleuning de natuurlijke curve van je rug volgt.

Een stoel die je gelijk omarmt en zit als een maatpak. Door hem standaard uit te voeren in verschillende frame kleuren, kun je de stoel helemaal naar jouw eigen smaak ontwerpen.”

Monique de Groot
creative director

Opbergen

Ondanks het digitale tijdperk is er nog steeds vraag naar opbergruimte. maar tegenwoordig zijn hier veel creative oplossingen voor waar niet emteen een interieurbouwer bij nodig is. Lockers, slimme dividers, ladenblokken, apothekerskasten, akoestische kasten. Voor elke vraag hebben wij een passend antwoord!

Flexibele ruimtes

ROOMS

De basis van Rooms is een soort pergola, waar men diverse oplossingen aan wanden kan plaatsen, van akoestische wanden tot whiteboards. een ruimte van 3x3m of 4x4m is ook later uit te breiden. 

Grootste voordeel van Rooms is dat men geen problemen heeft met het klimaatsysteem of sprinkler isntallatie van een gebouw

BOW

BOW begint met een phonebooth en eindigt in een 9 persoons vergaderopstelling!

Als men circulair en duurzaam een kantoor wilt bouwen is dit de oplossing. want wanneer jij verhuist neem je de gebouwde kamers mee naar de volgende bestemming.

voorzien van een volledig automatisch klimaatsysteem, dat zorgt voor een aangename werkruimte.

De Bow units zijn te verkrijgen in diverse afwerkingen, die uiteraard achteraf ook aan te passen zijn. Van akoestisch PET vilt tot Greenwalls, jouw stijl is volledig te verkrijgen in het BOW programma.

CABANA

Wini Cabana, voorzien van een metalen framewerk wat in diverse RAL kleuren te verkrijge is. Cabana is net zoals Rooms uit te breiden met vele opties voor de wanden en plafond. het grote verschil zit hem in de afwerking die bij Cabana ook in een industriele look te verkrijgen is waarbij Rooms altijd een houten afwerking heeft.

Verlichting

BUREAULAMPEN

Een goed verlicht werkgebied is essentieel voor gezonde ogen. De Para.Mi van Walmann is 1 van de weinige lampen die een taakgebied kan verlichten tot 120cm, zonder te verblinden. Vele bureaulampen komen niet verder dan een lichtvlek op het bureau en geven niet meer dan 100 Lux op je werkblad. De Para.Mi van waldmann geeft tot wel 600 Lux licht sterkte op je werkblad. dimbaar en met automatische timer.

STAANDERS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

HANGEND

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.