Over ons

Visser is een familiebedijf die in 1984 opgericht is door Alex en Sandra Visser. Begonnen vanuit huis zonder een goedkeuring van de bank, want die zag niks in het plan, zette Alex Visser stug door. Nu ruim 37 jaar verder is de 2e generatie aan zet en zijn wij een florerend bedrijf met specialisme in Werkplekken, Akoestiek, Verlichting en Ergonomie (wave) van kleine bedrijven tot multinationals, wij hebben voor iedereen een goed luisterend oor en de beste oplossing!

De werkplek ergonomie inrichting akoestiek verlichting die bij je past!

Ons team

ALEX

Oprichter, Nestor & Wijsgeer

SANDRA

Mede oprichter en de sterke vrouw achter Alex

KENT

Directeur 2e generatie

HARM

Expeditie en inkoop

SUSANA

Financiele administratie, ondersteuning binnen & buitendienst

TOM

NGS Ergonoom

MONIQUE

Creative director

JACOB JAN

Expeditie

NANUQ

Stress reliever, therapie hond, motivator gezond bewegen

Onze historie

1984

Visser is op 1 december 1984 door Alex en Sandra Visser opgericht als een kantoor vakhandel voor kantoorsupplies. Dit werd al snel aangevuld met meubilair om zo meer allround te worden.

1980-1990

Tegen het einde van de jaren 80 is Alex zich gaan verdiepen in de ergonomie, gezien het feit dat men vaker klachten begon te ontwikkelen en veel meubilair werd ontworpen volgens de Duitse DIN normen. Deze meubels waren voor de Nederlandse gebruikers  vaak te breed en te grof en niet dé perfecte oplossing.

 

Hierdoor ontstond een samenwerking met diverse ergonomische leveranciers waardoor Visser al vroeg gespecialiseerd werd in ergonomie op de werkplek, zelfs nog voor de Nederlandse Arbowet de werkgever verplichte goed te zorgen voor zijn personeel!

1990

Na 15 jaar op de Klaprozenweg in Amsterdam Noord gezeten te hebben is de stap genomen verder uit te groeien naar een groter pand waar ook meer specialisaties bij kwamen zoals werkplekverlichting – met name daglicht verlichting/indirecte verlichting –  en akoestiek oplossingen. Immers, door de introductie van de vele kantoortuinen, kreeg men steeds meer klachten omtrent concentratie en afleiding.

Nu

37 jaar verder is Visser nog steeds toonaangevend op het gebied van de juiste ergonomie voor uw werkplek. Door onze eigen Inhouse specialisten creëren we totaal inrichtingen met een rapportcijfer 10+

En: nog steeds een familiebedrijf, waardoor je altijd een bekende aan de lijn hebt!