Zorg

Klachten bij elleboog en pols, zoals pijnprikkels verstijving en krachtverlies worden vaak veroorzaakt door RSI/Kans (Repetitive Strain Injury / Klachten Arm Nek Schouder) bij veel pc werk zijn het toetsenbord en muis hier vaak de boosdoener van. De standaard muis laat ej hand roteren en geeft hierdoor al spanning in de pols voordat je wat doet, de vinger voor het klikken staat omhoog in spanning en dit gedurende het hele moment dat je wat aan het lezen bent op je computer.

(anti virus)

Reduced Mobility – afgestemd op de wensen van mensen met beperkte mobiliteit, o.a. door de mogelijkheid van verschillende zithoogtes of praktische accessoires. En natuurlijk ook de extreem stabiele zitmeubelen die ontworpen zijn om het hoogste comfort aan diverse lichaamsmaten te geven.

 

Brandpreventie

 – door het Kusch+Co brandveiligheidsconcept zorgen onze zitmeubelen voor meer veiligheid in het geval van brand. Deze behandeling zorgt dat er geen rookontwikkeling kan ontstaan wanneer er brand uitbreekt en vergroot dermate daarme de brandveiligheid

Natural light

Natural light – verlichting volgens het Bioritmische licht zoals wij buiten gewend zijn, deze verlichtingsconcepten zorgen voor een natuurlijk dag verloop met positieve effecten in de ouderenzorg. Besparing van 30% in medicijn gebruik en minder nachmedewerkers is hiermee meogelijk laat u adviseren door onze licht adviseurs die wel weten waar ze over praten

Voor in de zorg:

Onze partners in de ergonomie

Fysiotherapie Bart Baaijens

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.