#wavemethode

Werkplek

Een gezonde kantooromgeving is key voor een succesvol bedrijf. Uw werknemers presteren beter en komen met meer plezier naar hun werk wanneer de omgeving ergonomisch is afgestemd op haar gebruikers. Met onze jarenlange ervaring en expertise adviseren wij u graag om zo samen de meeste efficiënte en verantwoorde werkomgeving te creëren.

Om ervoor te zorgen dat alles aan bod komt gebruiken wij de wavemethode. We leggen u aan de hand van deze methode graag uit waarom de juiste WAVE zo belangrijk is.

Akoestiek

Het geluid in een kantoor komt vaak pas veel te laat aan bod. Met de komst van moderne betonnen architectuur en minimalistische aankleding komen ook de klachten die vaak ontstaan naar aanleiding van een slechte akoestiek. Mensen kunnen elkaar slecht verstaan of ervaren juist te veel prikkels waardoor we sneller vermoeid raken en zelfs burn-out klachten kunnen ontwikkelen.

Gelukkig zijn er diverse oplossingen om ook uw akoestiek te verbeteren. Visser komt uw ruimte professioneel meten op geluid en weerkaatsing. Aan de hand van deze resultaten en uw budget en designwensen komen wij met een haalbare en innovatieve oplossing.

Verlichting

Hoe het komt dat verlichting vaak onderschat wordt heeft veel te maken met het enorme aanpassingsvermogen van het oog aan zijn omgeving. We kunnen bijvoorbeeld prima autorijden bij maanlicht en dat een hele tijd volhouden. Zo ook bij fel zonlicht. Maar dat wil niet zeggen dat beide comfortabel of zelfs veilig zijn.

Hetzelfde geldt voor het licht in jouw kantooromgeving. Bij te weinig licht raken onze ogen snel vermoeid en bij te veel en fel licht hebben we last van hinderlijke verblinding.

Ergonomie

De juiste ergonomie voor elke werkplek. Wat is dat dan?
Dat komt eigenlijk neer op een werkplek die er preventief voor zorgt dat wij op de lange duur geen klachten krijgen.

Met werkplek hebben wij het dus niet alleen over het bureau. Ook de eetkamertafel, de receptiebalie, de lopende band – overal waar gewerkt wordt in welke professie dan ook-moet optimaal zijn afgestemd op haar gebruikers.

Gelukkig weten we bij Visser precies waar we op moeten letten en samen met onze experts en partners zijn we klachten en uitval bij uw werknemers effectief voor. Dankzij onze wavemethode komt alles aan bod. Een kantoor dat voor u werkt. Daar doen we het voor.