Masterclass Ergocoach voor gevorderden

Na het ongekende succes van onze ergocoach opleiding, presenteert Visser Kantoor Efficiency het antwoord op de vragen van onze cursisten: de Masterclass Ergocoach voor gevorderden.

Deze masterclass biedt een diepgaande verkenning van essentiële onderwerpen voor ergocoaches die hun kennis willen verdiepen en hun vaardigheden willen verfijnen. Onder leiding van experts uit verschillende vakgebieden krijg je inzicht in geavanceerde technieken en concepten die cruciaal zijn voor een gezonde en productieve werkomgeving.

 

Programma highlights

 

Verlichting

  • Leer over de juiste verlichting voor verschillende werkomgevingen.

  • Ontdek de principes van biodynamisch licht/visual timing light.

  • Ontdek de gezondheidsvoordelen van goed licht voor het welzijn en de productiviteit van werknemers.

  Akoestiek

   • Begrijp wat akoestiek is en hoe het onze werkervaring beïnvloedt.

   • Leer hoe je een slechte akoestiek kunt herkennen en de gevolgen ervan voor de gezondheid en productiviteit kunt aanpakken.

    

   Prikkelvrij werken met Jolien Glas

   Stap in de wereld van sensorische informatieverwerking met Jolien Glas, een deskundige op het gebied van sensorische integratie. Ontdek hoe externe prikkels onze zintuigen beïnvloeden en hoe ze worden verwerkt in ons brein. Leer waarom sensorische integratie cruciaal is voor een soepele uitvoering van dagelijkse taken en hoe je de subtiele signalen van een verstoorde sensorische integratie bij volwassenen kunt herkennen en aanpakken.

   Veilige en betrouwbare omgeving met Willem Coorn

   Verfijn je vaardigheden in conflictbeheersing en leer hoe je een veilige en ondersteunende omgeving kunt creëren binnen jouw organisatie onder begeleiding van Willem Coorn.

    

   Voor wie?

   Deze masterclass is bedoeld voor cursisten die de basisopleiding tot ergocoach hebben afgerond en die hun expertise verder willen ontwikkelen. Het is ook ideaal voor arbo coördinatoren die zich willen specialiseren in ergonomie en arbeidsveiligheid.

    

   Kosten

   De kosten voor de masterclass bedragen €495,00. Cursisten die eerder de basis ergocoach opleiding hebben gevolgd bij Visser Kantoor Efficiency ontvangen een korting van €100,00.

    

   Duur cursus

   De masterclass bestaat uit één dag vol met boeiende en leerzame sessies, geleid door deskundige trainers en professionals op hun vakgebied.

   Mis deze kans niet om je kennis te verdiepen, je vaardigheden te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere en gelukkigere werkomgeving voor jou en je collega’s.

   Schrijf je vandaag nog in voor de Masterclass Ergocoach voor gevorderden bij Visser Kantoor Efficiency!