Klant in de spotlight

Wieden & Kennedy

In het bruisende hart van Amsterdam, op de iconische Herengracht, bevindt zich het creatieve bolwerk van Wieden & Kennedy. Een onafhankelijk, wereldwijd reclamebureau dat niet alleen merken op de kaart zet, maar ook culturele verschuivingen teweeg brengt en zakelijke impact creëert. Angela Vrijling, de energieke en gedreven office-& facility manager, is één van de vele talenten die het kloppend hart van Wieden & Kennedy vormen.

Wieden & Kennedy is geen gewoon reclamebureau; het is een krachtige speler in de wereld van de reclame, met een indrukwekkend klantenbestand van grote wereldwijde merken zoals Nike, Samsung en Miele. Het bureau staat bekend om zijn grensverleggende creativiteit en doelgerichte aanpak, waarbij elk project wordt gedreven door een team van briljante geesten, waaronder Angela.

Angela, een charmante verschijning, van origine Duits, heeft al bijna een decennium lang haar stempel gedrukt op Wieden & Kennedy. Als spin in het web op kantoor, beheert ze van receptie tot voorraad en zet ze zich in als interieurontwerper tot facilitair manager. Haar toewijding en oog voor detail maken haar onmisbaar voor het soepel functioneren van het bedrijf.

“Ik heb de leukste baan van de wereld. Leuke collega’s met maar liefst 36 nationaliteiten. Voor ons 30-jarig jubileum gingen we met het hele bedrijf naar Mallorca. Een reis die ik nooit zal vergeten.” Zegt Angela.

Met haar achtergrond in toerisme en styling, heeft ze een uniek perspectief op het gebied van interieurontwerp en faciliteitenbeheer, waardoor ze het kantoor transformeert tot een inspirerende omgeving die de creativiteit voedt.

“Ik houd heel erg van een strak en Scandinavisch design. De stijl, de sfeer, het is eenvoudig, modern, maar ook rustig.” Aldus Angela.

In haar nauwe samenwerking met Visser Kantoor Efficiency (VKE) vindt zij echt een partner op het gebied van kantoorinrichting en ergonomie. Angela en Kent hebben een symbiotische relatie ontwikkeld die het kantoor van Wieden & Kennedy transformeert tot een oase van productiviteit en esthetiek.

Wieden & Kennedy is één van de klanten die ons complete W A V E concept van VKE afneemt. WAVE staat voor Werkplek, Akoestiek, Verlichting & Ergonomie.

Zo mocht ons team van experts langskomen om te analyseren, adviseren en dit advies ook gelijk toe te passen. Van werkplekonderzoek tot de juiste verlichting en voor lege ruimtes de akoestiek regelen: teveel lawaai kan tot overprikkeling leiden. Maar ook de ergonomie neemt VKE uit handen bij Wieden & Kennedy.

“Kent kwam langs en heeft voor iedereen de werkplek ingesteld. Het verstellen van bureaus en de bijbehorende bureaustoelen maar ook individueel ergonomisch advies, zodat iedereen letterlijk en figuurlijk ‘goed op zijn plek zat’”. Zegt een tevreden Angela.

Wanneer wij Angela vragen naar haar langdurige samenwerking met VKE, vertelt ze over de uitstekende service, het proactieve advies en het persoonlijke contact dat ze keer op keer ervaart. Voor haar is VKE niet zomaar een leverancier; het is een waardevolle partner die haar visie deelt en haar helpt om haar creatieve visie tot leven te brengen.

Met Angela aan het roer van het faciliteitenbeheer en een toegewijd team van creatieve genieën om haar heen, blijft Wieden & Kennedy een krachtige speler in de wereld van de reclame, creativiteit en onstuitbare drang naar excellentie.