Klant in de spotlight

Van Doorne

In het hart van de Amsterdamse Zuidas staat een bastion van juridische excellentie: Van Doorne. Van Doorne is een gerenommeerd Nederlands kantoor dat al meer dan 90 jaar zijn cliënten bedient met een team van meer dan 200 advocaten, notarissen en fiscalisten. Marion Verbunt speelt een cruciale rol als facility manager binnen deze dynamische organisatie, waar expertise en excellente dienstverlening hand in hand gaan. Binnen Van Doorne worden Marion en haar team erkend voor hun toewijding aan kwaliteit en efficiëntie, waardoor de werkomgeving optimaal wordt ondersteund voor alle medewerkers.

We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Politiek. Klimaat. Technologie. Alles is in beweging. In transitie. Bij Van Doorne weten ze: verandering is mensenwerk, en de mensen bij Van Doorne maken voor haar cliënten het verschil. Van Doorne werkt als full-service kantoor voor Nederlandse en internationale ondernemingen, zakelijke en financiële dienstverleners, semipublieke organisaties en overheidsinstellingen. De experts bij Van Doorne handelen in het belang van de cliënt, zijn pragmatisch, oprecht en blijvend betrokken. Met een persoonlijke benadering begeleidt Van Doorne een project. Altijd op zoek naar de beste oplossing. Van Doorne werkt vandaag al voor morgen.

Marion Verbunt is geen nieuw gezicht bij Van Doorne. Met een carrière van maar liefst 34 jaar heeft ze haar toewijding aan het kantoor bewezen. Marion heeft affiniteit met rechten en begon tijdens haar rechtenstudie eerst bij het advocatenkantoor van haar oom, om vervolgens haar carrière bij Van Doorne voort te zetten. Haar reis bij Van Doorne startte als management assistente van een team advocaten. Haar brede interesse in facilitaire aspecten en haar pragmatische instelling leidden haar uiteindelijk naar de rol van facilitair manager, waar ze haar passie voor dienstverlening en efficiëntie kan uiten.

Op het moment van binnenkomst bij Van Doorne word je door meerdere hostesses naar de juiste verdieping gebracht, wordt er verse thee voor je gemaakt en liggen er in elke ruimte schalen met versgebakken koekjes, zelfgemaakt door eigen catering. Hospitality ten top!

“Wij vinden het heel belangrijk bij Van Doorne dat mensen zich welkom voelen, dat mensen voelen dat ze het juiste kantoor hebben gekozen waar ze warm welkom worden geheten.” Aldus Marion.

Een van de uitdagingen waar Marion voor kwam te staan was de huisvesting van Van Doorne. Toentertijd gevestigd in Amsterdam-Zuid (De Lairessestraat), had het kantoor te kampen met een verspreide aanwezigheid over elf panden. Dit was niet alleen onhandig, maar ook inefficiënt. Marion speelde een cruciale rol bij het zoeken naar een nieuwe locatie die niet alleen de efficiëntie zou vergroten, maar ook de sfeer en gastvrijheid van het oude centrum zou behouden. Zo kwam Van Doorne terecht op de Zuidas, waar ze een op maat gemaakt pand betrokken dat het beste van beide werelden bood.

Binnen het pand is duurzaamheid een kernwaarde voor Van Doorne en Marion zet zich in om deze waarde in elk aspect van de faciliteiten te integreren. Van milieuvriendelijke of circulaire bureaustoelen tot een grotendeels plantaardige lunch, elk detail wordt zorgvuldig overwogen om de ecologische voetafdruk van Van Doorne te verkleinen. Hier komt ook de samenwerking met Visser Kantoor Efficiency (VKE) om de hoek kijken.

VKE speelt een essentiële rol in het streven van Van Doorne naar duurzaamheid en kwaliteit.

“De oplossingen en adviezen die ik van VKE krijg zijn altijd om Van Doorne naar een hoger niveau te krijgen op gebied van inrichting & ergonomie. Voor mij voelt het niet als een bedrijf dat alleen geld wil verdienen, maar echt als een sparringpartner op gebied van WAVE.” Aldus Marion.

WAVE staat voor Werkplek, Akoestiek, Verlichting & Ergonomie. Deze vier aspecten komen in de samenwerking tussen Van Doorne & VKE regelmatig aan bod.

“Van ergonomische bureaustoelen tot akoestische oplossingen, maar ook de verlichting en thuiswerkplekken worden volledig door VKE verzorgd. Daarnaast hecht ik veel waarde aan kwaliteit in combinatie met duurzaamheid dus de circulaire of recyclebare stoelen waar Kent regelmatig mee komt, zorgen voor mij voor het totaalplaatje.” Aldus Marion.

De relatie tussen Van Doorne en VKE is meer dan alleen zakelijk; het is een partnerschap gebaseerd op vertrouwen, toewijding en gedeelde waarden. Als Marion spreekt over de toewijding van VKE aan hun klanten, weerklinkt er een oprechte waardering voor de menselijke touch. Dit is de reden waarom Van Doorne blijft kiezen voor VKE voor hun facilitaire behoeften en waarom Marion zich vol vertrouwen kan wenden tot het team van VKE voor advies en ondersteuning.

In een tijd waarin technologie en innovatie de norm zijn, blijft Marion benadrukken dat het menselijke aspect van haar werk het meest bevredigend is. Het draait allemaal om mensen, interactie en het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen. En met partners als VKE aan haar zijde, is Marion ervan overtuigd dat ze dit doel kan blijven nastreven, keer op keer. Benieuwd naar wat Van Doorne voor jouw corporate onderneming kan betekenen?
https://www.vandoorne.com/