Alex update

Beste vrienden en relaties,

Zoals beloofd vandaag weer een update met daarin de uitslagen van de laatst genomen scan. Uiteraard was het weer zeer spannend – vooral op de dag van het verlossende telefoontje. De uitslag was helaas niet zo goed als gehoopt maar ook zeker niet slecht want de uitzaaiingen zijn stabiel gebleven. Uiteraard had ik anders gehoopt maar ik zie het glas als halfvol en vraag jullie hetzelfde te doen.

De besproken strategie is nu als volgt: eerst even helemaal niets! Vanaf 18 maart weer een nieuwe scan zodat de artsen kunnen zien of de stabilisatie doorzet. Het zou zo maar kunnen zijn dat het onschuldige zwellingen zijn, maar dan zet ik echt even mijn ‘roze bril’ op. Het is in ieder geval erg fijn om nu even niet meer zo vaak in het ziekenhuis te komen.

Op dit moment heb ik maar één doel en dat is: zo fit mogelijk worden! Chemo is écht een aanslag op het lichaam. Daar is geen discussie over mogelijk. 

Mochten de uitzaaiingen in het ergste geval toch zijn gegroeid, zal ik behandeld worden met een nieuw middel Pembromizulab. Het middel is gelukkig wel wat vriendelijker dan chemo. De positieve berichtgeving over deze behandelwijze stemt alvast erg hoopvol. Ik prijs mij voor nu in ieder geval gelukkig dat er ook nog een plan B klaar ligt. 

Graag wil ik jullie allemaal weer bedanken voor de aandacht en vele lieve berichten. Uiteraard kom ik zodra er nieuws is met een update. Voor wie niet kan wachten tot die tijd, jullie weten me te vinden!

Duimen jullie mee?

Warme groet!

Alex Visser