Rugklachten

rugklachten

 • Spendeert uw personaal grote delen van de dag zittend?
 • Ervaart uw personeel vaak rugklachten? 

Als u zojuist op beiden vragen ja heeft geantwoord, schrik dan niet. 60 tot 80% van de werkende mensen ervaart in hun leven merkbare rugklachten. Hiervan zijn mensen die lange dagen op kantoor werken de grootste groep. 

 

De belangrijkste oorzaak

De belangrijkste oorzaak is een onjuiste zithouding. Als je niet juist zit, zorgt dit ervoor dat de spieren in een gespannen houding komen te staan. Op de lange termijn zorgt dit ervoor dat de spieren overbelast raken, waardoor chronische rug, schouder en nekklachten kunnen ontstaan.

Langdurig een correcte zithouding aannemen wanneer het lichaam daar niet aan gewend is, is lastig. Vaak valt men onbewust weer terug in de oude zithouding. 

Ergonomische stoelen kunnen op maat worden ingesteld, waardoor u automatisch in een correcte houding zit. Ergonomische stoelen verminderen op de lange termijn het aantal rugklachten tot wel 90%!

Hierdoor verminder je het ziekteverzuim én is jouw personeel productiever en gelukkiger op het werk. Een investering in ergonomische stoelen betaalt zichzelf dan ook terug. 

Vul onderstaand formulier in, waardoor u vrijblijvend een stoelpassing en proefplaatsing kunt proberen in onze toonzaal. Wij helpen u graag verder.

  (Bedrijfs)naam*

  Adres*

  Bedrijfslocatie*

  Telefoon*

  E-mail*

  Onderwerp*

  Vraag hier uw proefplaatsing aan.