E-Learning

Hoe zorg je voor een goede werkplek als mensen telkens op een andere plek werken? Met de tool Check je kantoorwerkplek of Check je thuiswerkplek kunnen uw medewerkers 24/7 gebruik maken van informatie en e-learning over de inrichting van hun werkplek. In samenwerking met Tr-Plus hebben wij de beschikking over dit innovatieve systeem.

Elearning is een ideale mogelijkheid om uw medewerkers zichzelf te laten ontwikkelen op het gebied van het gezonde gebruik van de werkplek. Onze partner Triplus heeft hiervoor chekjekantoowerkplek.nl ontwikkeld: een platform waarbij de werknemer zichzelf traint.

Met Check je kantoorwerkplek ben je verzekerd van een goed ingestelde werkplek voor elke medewerker. De productiviteit en effectiviteit van medewerkers wordt hierdoor verhoogd. Het risico op ziekte en ziekteverzuim wordt verlaagd. Bovendien, de kans op hoge boetes van de arbeidsinspectie verkleind. Je voldoet immers aan de wettelijke verplichtingen.

Check je kantoorwerkplek is een online instructie en e-learning voor beeldschermwerkers. De instructie legt stap voor stap, geïllustreerd met filmpjes en foto’s uit jullie eigen werksituatie, uit hoe een werkplek correct ingericht wordt. Denk hierbij aan het instellen van het beeldscherm, de stoel en het bureau. Medewerkers volgen de instructie op een moment dat het uitkomt. Doordat medewerkers het programma online volgen, bespaart men tijd. Na het volgen van de instructie wordt direct getest of men de uitleg begrepen heeft. De uitslag van de test wordt indien gewenst gearchiveerd.

Klik voor een introductie! [clearboth]

check je kantoorwerkplek

 [clearboth] Of neem contact op voor meer informatie!