Diensten


Een galm, een ruis, hard omgevingsgeluid of collega’s die duidelijk hoorbaar zijn? Dan is een akoestiekmeting zeker geen overbodige luxe. Wij kunnen door een akoestiekmeting voor u bepalen op welke wijze het geluid opgevangen moet worden binnen de omgeving om zo de akoestiek op uw kantoor te verbeteren.Neem contact op voor meer informatie!

Hoe zorg je voor een goede werkplek als mensen telkens op een andere plek werken? Met de tool Check je kantoorwerkplek of Check je thuiswerkplek kunnen uw medewerkers 24/7 gebruik maken van informatie en e-learning over de inrichting van hun werkplek.
In samenwerking met Tr-Plus hebben wij de beschikking over dit innovatieve systeem. Neem contact op voor meer informatie!

In een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) gaat u na of er voldoende voorzorgsmaatregelen zijn getroffen om schade aan de gezondheid van u en uw werknemers te voorkomen. De RI&E geeft inzicht in de gevaren en risico’s die zich op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn binnen uw onderneming kunnen voordoen. Elk bedrijf is verplicht een RI&E te hebben. Belangrijker dan de verplichting, is dat een goede RI&E ook bijdraagt aan efficiënter en veiliger werken. Onze partner Tri-Plus kan u hierin voorzien, wij brengen u dan ook graag in contact.Neem contact op voor meer informatie!

Zit u ook onder TL verlichting te werken, of anders gezegd, in uw eigen schaduw met te weinig lichtopbrengst, hoofdpijn en/of geïrriteerde ogen? Dat kan anders. Samen met de specialisten van Waldmann kunnen wij voorzien in een professionele lichtmeting welke duidelijk aangeeft op welke wijze uw kantoor verlicht kan worden waardoor welzijn, comfort en productiviteit zullen verbeteren. Neem contact op voor meer informatie!

In onze ruim opgezette toonzaal ontvangen wij u graag voor het passen van een goede stoel.

Dit doen wij met een reden: elke persoon heeft zijn/haar voorkeuren betreffende de juiste stoel. Door onze toonzaal uit te rusten met meer dan 50 modellen, hebben wij de mogelijkheid om u mee te nemen langs deze stoelen, en zo tot een goede keuze te komen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de “standaard” stoelen, alsmede stoelen speciaal geschikt voor personen welke problemen hebben met zitten zoals rugklachten, hernia, scoliose of andere aandoeningen welke extra aandacht en instellingen nodig hebben. Doordat wij onze toonzaal met een tweetal werkplekken hebben uitgerust, kunnen wij de passing zodanig uitvoeren dat wij de gebruiker in onze showroom laten “werken”.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefplaatsing.