R-Go Compact BREAK toetsenbord

50,00 excl. BTW

  • Compact en plat design
  • 100% gerecyclede componenten
  • Met pauze (BREAK) indicator
  • Lichte toetsaanslag
  • Mogelijkheid tot aansluiten NumPad

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat bij gelijktijdig gebruik van toetsenbord en muis de handen altijd binnen schouderbreedte blijven. Door de lichte toetsaanslag is er minimale spierspanning aanwezig tijdens het typen. Het dunne ontwerp zorgt voor een ontspannen, platte stand van handen en polsen tijdens het typen. Deze factoren spelen een belangrijke rol bij het optimaliseren van de ontspanning waarmee klachten voorkomen en genezen kunnen worden. Ook is het toetsenbord een lichtgewicht en dus de ideale partner voor onderweg.

De bovenste rij toetsen beschikken over extra sneltoetsen die in combinatie met de Fn-toets gebruikt kunnen worden. Het toetsenbord kan gebruikt worden voor zowel Windows als Mac. De Break assist functie leggen we hieronder verder uit.

Break functie:

De LED- kleursignalen van de break indicator geven aan hoe gezond je werkt en wanneer het tijd is voor een pauze. Het toetsenbord zal je stimuleren om op frequente basis pauzes te nemen. Deze vitale onderbrekingen helpen mee in de preventie van overbelaste spieren en pezen in armen en handen en stimuleren de bloedcirculatie. Tijdens het typen verandert het lampje van kleur, zoals bij een stoplicht. Als het lampje groen oplicht, betekent het dat je gezond werkt. Oranje geeft aan dat het tijd is voor een korte pauze en rood dat je te lang hebt doorgewerkt. Zo krijg je op positieve wijze feedback over je pauzegedrag.