HE Mouse

49,0069,00 excl. BTW

Wissen

LET OP!
MEDIUM: Handlengte: tussen 140 en 190 mm van top van de middelvinger tot rand van pols.
LARGE: Handbreedte: tussen 70 en 95 mm van top van de middelvinger tot rand van pols.

  • Effectief tegen polsklachten
  • Natuurlijke ergonomische vorm
  • Stimuleert bloedcirculatie
  • Verschillende groottes, links en rechts

Wist je dat veel computer gerelateerde klachten worden veroorzaakt door de muis? Een standaard muis brengt je hand en pols in een ongemakkelijke houding en lokt daarnaast kleine, belastende bewegingen uit.

Het is erg lastig om je aangeleerde manier van muizen af te leren. Met een verticale ergonomische muis word je onbewust gestimuleerd om gezond te muizen. Onze R-Go HE muis zorgt ervoor dat je hand en pols in een natuurlijke stand staan, zoals wanneer je iemand de hand schudt. Daarbij stimuleert deze muis om te bewegen vanuit je arm in plaats van uit je pols. Zo ontlast je kleine spieren en pezen in hand en onderarm en bevorder je de doorbloeding.

De HE Mouse Verticale Muis heeft een verticale grip die zorgt voor een neutrale, ontspannen stand van hand en pols. U beweegt vanuit de onderarm en niet vanuit uw pols en zo voorkomt u RSI. De muis ligt prettig in de hand, ondersteunt uw pols en vingers.

De HE Mouse draadloos bevat een Li-ion accu die u kunt opladen met de bijgeleverde USB kabel. Met 3,5 uur opladen kan de muis 57 uur achtereen worden gebruikt. U heeft dus geen batterijen nodig en hebt tijdens het muizen geen last van een kabel, wat zorgt voor extra gebruiksgemak.