Rollermouse Red Plus

289,00 excl. BTW

  • Effectief tegen polsklachten
  • Natuurlijke ergonomische vorm
  • Stimuleert bloedcirculatie
  • Aanpasbare knoppen
  • Verschillende groottes, links en rechts
  • Award winnend ontwerp

De Rollermouse ontworpen voor veeleisende taken met veel repeterende bewegingen. Deze voor het lichaam gecentreerde, ergonomische muis beschikt over een zeer accurate rollerbar. De Rollermouse is een uitstekende keuze voor iedereen die beroepsmatig of om andere redenen vele uren per dag met een muis aan het werk is. Doordat de Rollermouse onder aan je toetsenbord staat, is het niet meer nodig je muis te pakken. Op deze manier verminder je de spanning vanuit je nek naar je armen.

De Rollermouse is de laagste, meest ergonomische, snelle en nauwkeurige Rollermouse tot dusver. Dankzij de hoge cursorsnelheid is de cursor gemakkelijk en effectief over een groot beeldscherm (of meerdere schermen) heen en weer, op en neer en diagonaal te bewegen. De Rollermouse is met 2 handen te bedienen (met de duimen of met enkele vingers) en is voorzien van een zachte kunstleren handpalmondersteuning voor meer gebruikscomfort voor de handen.

De extra lange rollerbar maakt het eenvoudig om een, voor nek/schouder en armen, goede werkhouding aan te nemen. Zo ervaren gebruikers extra comfort. Het risico op nek-, schouder-, ?en andere RSI/KANS gerelateerde klachten wordt op die manier voorkomen en/of tot een minimum beperkt. De Rollermouse is voorzien van 2 speciale keyboardsupporters die het mogelijk maken om de hoek en de hoogte van het toetsenbord aan te passen naar uw wensen.